Faglig læsning og anden madnørderi

,

Stigende fødevarepriser

  • 0 / 5

Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I

,

Kreativitet

  • 0 / 5

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med

,

Hvillingen

  • 0 / 5

Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge –

,

Xanthan gum

  • 0 / 5

Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan

, , ,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring

, ,

Fordøjelsen af mad

  • 0 / 5

Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt!   Hvorfor spiser

,

Dæk dig bord!

  • 0 / 5

Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores

Glutenallergi

  • 0 / 5

I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se

Laktoseintolerant

  • 0 / 5

Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi