Stigende fødevarepriser
Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I
Kreativitet
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med
Hvillingen
Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge –
Xanthan gum
Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan
Dysfagi
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring
Fordøjelsen af mad
Vi er her på grænsen til biologifaget. Men madkundskab er mega tværfagligt! Hvorfor spiser
Dæk dig bord!
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores
Det sønderjyske kaffebord – miniforløb
Sønderjysk kaffebord? Og i folkeskolen? Rolig nu… Det kaldes kaffebord, men det handler mest af
Glutenallergi
I forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed, arbejder vi med glutenbegrebet. Her skal vi se
Laktoseintolerant
Vi arbejder med laktosebegrebet i forbindelse med et forløb om madmæssig mangfoldighed. Her skal vi