Fødevarebevidsthed & Ukraine
Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som
Sukker Level 2 – Mulighederne
Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med
Sukker – Level 1
Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Super Bowl – Verdens største
Og til en sportsbegivenhed følger også mad. Første weekend i februar løber Super Bowl af
Store Bededag
Så er det lige om straks St. Bededag. Men hvorfor har vi egentlig fri denne
Risottokornet
Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær
Jævning
Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At
Pølsehorn til skolestart
Så nærmer førstearvingen sig skolestart og yngstearvingen skal til at have madpakke med i børnehaven.
Varmeoverførelse – madens tilberedning
Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der