Faglig læsning

, ,

Fødevarebevidsthed & Ukraine

  • 0 / 5

Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som

Sukker Level 2 – Mulighederne

  • 0 / 5

Vi tiltrækkes at sukker og dets sødme. Ofte kommer vi til at forbinde sukker med

Sukker – Level 1

  • 0 / 5

Sukkerets sødme kommer ind med modermælken. Og det er også derfor, at vi mennesker langt

, ,

Konservering

  • 0 / 5

Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som

,

Super Bowl – Verdens største

  • 0 / 5

Og til en sportsbegivenhed følger også mad. Første weekend i februar løber Super Bowl af

Store Bededag

  • 0 / 5

Så er det lige om straks St. Bededag. Men hvorfor har vi egentlig fri denne

Risottokornet

  • 0 / 5

Risotto er en meget nem spise at tilberede. Den opfattes ofte som at være svær

,

Jævning

  • 0 / 5

Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At

, , ,

Pølsehorn til skolestart

  • 0 / 5

Så nærmer førstearvingen sig skolestart og yngstearvingen skal til at have madpakke med i børnehaven.

Varmeoverførelse – madens tilberedning

  • 0 / 5

Madlavning bliver ofte beskrevet som: “transformationen af råt mad til noget anderledes“. Dog kan der