Dessert

, , , ,

Hindbærsnitter

  • 0 / 5

Naya overhørte mor og far nævne ordet “hindbærsnitter”. Så nu skulle far og datter i

, ,

Gateau Marcel

  • 0 / 5

Hyggedag med Naya. Far-datter hyggedag = mega meje bagning! Yngstearvingen er helt tosset med bagning. Og

, , ,

Frugtsalat – Bare lidt anderledes

  • 0 / 5

Kunsten i en frugtsalat må vel siges at være cremen. Frugten er relativ, da det

, ,

Fromage

  • 0 / 5

Det er ikke helt billig at lave fromage i disse tider. Flødepriserne stiger og stiger.

, , , , ,

Risi-frutti-knas – Ny nordisk Risifrutti

  • 0 / 5

Vi arbejder i tiden med Ny Nordisk Mad (NNM). Altså mad, hvor alle råvarerne kan

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

, ,

Chokoladekage på 70 sekunder

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken

,

Verdens hurtigste trøfler

  • 0 / 5

En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den

,

Pandekager – Sifon

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,