Dessert
Creme Brûlée
Uh Massialots gamle franske klassiker, som kan dateres helt tilbage til 1691! Fransk for
Dessert, Molekylær gastronomi, Opskrifter
Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme
Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en
Amerikansk madkultur, Dessert, Kage, Opskrifter madkundskab
Madkundskabsvenlig brownie
Jeg plejer altid at tæske mine brownies ind i chokolade. Det kan gøre brownie til
Dansk madkultur, Dessert, Jul
Æbleskiver med æblekompot
Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan
Dessert, Is, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.