Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Hele kræet! Kyllingen
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i
Tarteletter – høns i asparges
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super
Stegt flæsk med persillesauce
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Hvilling med grønkål og brunet
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Biks og bearnaise
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den
Æbleskiver med æblekompot
Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan
Hjemmelavet hotdogs
Næsten da… Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7.