Gulerodsboller
Gulerodsboller er altid et hit på madpakken. Det er også altid et godt emne at
Nayas kyskager
Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt
Pitabrød
Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et
Surdejsboller
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har
Surdejspandekager
En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen. Det kan
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Surdejsforløb
Siden indeholder affiliates. Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Hurtig pizzadej
Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle