Brød

, , ,

Gulerodsboller

  • 0 / 5

Gulerodsboller er altid et hit på madpakken. Det er også altid et godt emne at

, , ,

Nayas kyskager

  • 0 / 5

Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt

, , ,

Pitabrød

  • 0 / 5

Jeg hader supermarkedernes pitabrød! Eller det vil sige, at jeg en gang stødte på et

, ,

Surdejsboller

  • 0 / 5

Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har

, , ,

Surdejspandekager

  • 0 / 5

En lækker lille snack, når du skal have tyndet lidt ud i surdejen. Det kan

,

Gærprocessen

  • 0 / 5

I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,

, , , , ,

Surdejsforløb

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i

, , ,

Pølsehorn

  • 0 / 5

Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der

, , ,

Hurtig pizzadej

  • 0 / 5

Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske

, ,

Nayas – lidt grove –

  • 0 / 5

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle