Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Coq au Vin til madkundskab
Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,
Fransk løgsuppe
Sad for en rum tid siden og læste bogen Madskulinitet af Jonathan Leer. Som en
Tarte Flambeé
Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche. Kært barn har mange navne. Talte Flambeé er ingen undtagelse.
Pommes frites
Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med
Cannelés
Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt
Financiers
Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en