Bæredygtighed, Hverdagsmad, Italiensk, Opskrifter madkundskab, Vegetar
Penne all´ arrabbiata
Den her er en god en at have i rygsækken, når du flytter hjemme fra.
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Mad og Sundhed, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Supper, Vegetar
Rød linsesuppe
Vi arbejder i tiden med proteinrig mad. Det er en del af et forløb, hvor
Bæredygtighed, Forretter, Fransk madkultur og Bistro, Grøntsager, Mad og Sundhed, Måltider & Madkultur, Opskrifter, Tilbehør, Vegetar
Ratatouille
Lortevejr i Danmark… Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det,
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter madkundskab
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Grøntsager, Konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har
Bæredygtighed, Grøntsager, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Salater, Tilbehør, Vegetar
Bønnesalat
Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi
Bæredygtighed, Fermentering og konservering, Konservering, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør, Vegetar
Æblechutney
Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da
Bæredygtighed, Dansk madkultur, Kage, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Gammeldaws æblekage
Æblesæsonen er over os og det giver god anledning til at arbejde med de dejlige