Bæredygtighed

, , , , ,

Tarteletter – høns i asparges

  • 0 / 5

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super

, , , ,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Hvilling med grønkål og brunet

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , ,

Dampede muslinger i cremet sauce

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.  Jeg

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

, , , ,

Vegetar-forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

, , , , , , ,

Hjemmelavet kopnudler

  • 0 / 5

Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere