img 0698 1 | Domestic Science
  • Set
    844

Hola.

Til mine quesadillas napser vi altid en omgang guacamole – og salsa og creme fraiche.

Dette er en lille portion, som passer fint til en gruppe i madkundskab.

Hvis man laver den i hjemmet, kan man godt lave dobbelt portion. Det skal nok blive spist.

 

En lille portion dip-dip-nam-nam. 

 

2 Avocadoer.

1 Fed hvidløg.

1/2 Løg.

1 Tomat.

1/2 Peberfrugt.

1 dl Creme fraiche 18%.

1/2 tsk Stødt spidskommen.

1/2 tsk Cayennepeber eller chilipulver.

1-2 Stænk Tabasco.

Lidt limesaft. Ca 1 spsk.

1/2 tsk Salt.

Lidt friskkværnet peber.

 

  1. Løg og peberfrugt hakkes meget fint.
  2. Skær avocadoen over og fjern stenen. Løs avocadoens kød fra “skalden” med en spiseske.
  3. Kom kødet i en skål og mos det med en gaffel, hvis guacamolen skal være rustik i konsistensen, eller brug en stavblender og den bliver mere  purerede og cremede.
  4. Kom de resterende ingredienser i og blande, blande, blande.

 

Velbekomme

ingredienser

    Du vil måske også kunne lide