- 8. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let
-
Set844
Hola.
Til mine quesadillas napser vi altid en omgang guacamole – og salsa og creme fraiche.
Dette er en lille portion, som passer fint til en gruppe i madkundskab.
Hvis man laver den i hjemmet, kan man godt lave dobbelt portion. Det skal nok blive spist.
En lille portion dip-dip-nam-nam.
2 Avocadoer.
1 Fed hvidløg.
1/2 Løg.
1 Tomat.
1/2 Peberfrugt.
1 dl Creme fraiche 18%.
1/2 tsk Stødt spidskommen.
1/2 tsk Cayennepeber eller chilipulver.
1-2 Stænk Tabasco.
Lidt limesaft. Ca 1 spsk.
1/2 tsk Salt.
Lidt friskkværnet peber.
- Løg og peberfrugt hakkes meget fint.
- Skær avocadoen over og fjern stenen. Løs avocadoens kød fra “skalden” med en spiseske.
- Kom kødet i en skål og mos det med en gaffel, hvis guacamolen skal være rustik i konsistensen, eller brug en stavblender og den bliver mere purerede og cremede.
- Kom de resterende ingredienser i og blande, blande, blande.
Velbekomme