- 8. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let

-
Set899
Hola.
Til mine quesadillas hapser vi altid en omgang guacamole – og salsa og creme fraiche.
Dette er en lille portion, som passer fint til en gruppe i madkundskab.
Hvis man laver den i hjemmet, kan man godt lave dobbelt portion. Det skal nok blive spist.

Guacamole
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal 1 En god portion dip-dip-nam-nam.
Ingredienser
- 1 avocado
- 1 fed hvidløg
- ½ lille løg
- 1 tomat
- ½ peberfrugt
- 1 dl creme fraiche 18 %
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk cayennepeber eller chilipulver
- 1-2 stænk tabasco
- 1 spsk limesaft
- Lidt friskkværnet peber
Sådan gør du
- Løg og peberfrugt hakkes meget fint.
- Halver avocadoen over og fjern stenen. Løs avocadoens kød fra “skalden” med en spiseske.
- Kom kødet i en skål og mos det med en gaffel, hvis guacamolen skal være rustik i konsistensen, eller brug en stavblender og den bliver mere purerede og cremede.
- Kom de resterende ingredienser i og blande, blande, blande.
Tip til opskriften
Hvis du vil have en meget cremet guacamole, kan du komme alle ingredienser i en minihakker eller stavblenderkande og blende løs.
Velbekomme
ingredienser
Du vil måske også kunne lide
