Jeg har her prøvet på at lave nogle landingssider, hvor du kan hente inspiration til de forskellige kompetenceområder i madkundskabsfaget. Hvad end du er madkundskabslærer eller elev, kan du finde information om kompetenceområdet og arbejdet hermed. Det lade sig være, hvad kompetenceområdet handler om og har fokus på, inspiration til forløb eller udvalgte opskrifter.
Hvis der er nogle features, som du godt kunne se på landingssiderne, må du hjertens genre kontakte mig på christian@domesticscience.dk eller i kontaktformularen🙂
På denne side finder du alverdens inspiration til arbejdet med kompetenceområdet Mad & sundhed i madkundskab.
Indholdsområdet
Fælles mål skriver følgende om Kompetenceområdet:
4.-7. klasse: Eleven kan træffe begrundede madvalg i forhold til sundhed.
7.-8. klasse: Eleven kan foretage madvalg ud fra målgruppe og forholde sig kritisk til madkommunikation.
Find faghæfte, fælles mål og vejledning for obligatorisk madkundskab her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab/faghaefte-faelles-maal-laeseplan-og-vejledning
Find faghæfte, fælles mål og vejledning for madkundskab som valgfag her: https://emu.dk/grundskole/madkundskab-valgfag?b=t5-t23
Forløb
Find inspiration til diverse forløb her: Undervisningsforløb og anden inspiration
Opskrifter
Find opskrifter til kompetenceområdet her: Mad & sundhed