- 21. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let
-
Set720
Et godt og nemt alternativ til pommes frites.
Olien på kartoflerne giver stadig en dejlig sprød stegeflade og smag, men kartoflerne er ikke søbet i olie.
Jeg foretrækker, at kunne lave disse ovnstegte kartofler med nye og små kartofler. Så skal kartoflerne bare vaskes grundigt. Skrællen kan du lade blive på.
4 personer – er gæsterne kartoffelglade, må du hellere lave lidt flere…
10 kartofler
2 spsk Rosmarin
3-4 spsk Solsikke- eller rapsolie
2 spsk Rødvins balsamico
1 spsk Salt
Lidt friskkværnet peber
Evt. krydderier så som timian eller rosmarin
- Indstil ovnen på 200° varmluft.
- Vask eller skræl kartoflerne og skær dem i kvarte.
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør. Der skal være en lille oliehinde på alle kartoflerne.
- Kartoflerne hældes ud i en bradepande med bagepapir i.
- Kartoflerne steges i ovnen i 20-25 minutter – indtil de er møre og har en let stegt stegeflade.
Velbekomme.