- 8. december 2020
- by Christian Svane
- 0 Synes godt om
- 0 / 5
- Sværhed: Let
-
Set695
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk på mange måde.
En trøffel defineres af Denstoredanske.dk som: “Trøffel, chokolademasse med fløde, ofte tilsat spiritus eller likør og andre smagsstoffer. Navnet skyldes ligheden med trøffelsvampe”.
Okay, der er ikke tilsat fløde, hvorfor det per definition, nok ikke er en trøffel. Men den er fandme hurtigt lavet og den minder fandme meget om en trøffel! Specielt af udseende.
Og ja, ok, måske Mette Blomsterberg og hendes konditorslæng vil anfægte dette som værende trøfler. Men jeg garanterer dig; du får nogle dejlige chokoladekugler.
Ca. 10 små trøfler
2 spsk Nutella.
Lidt kakaopulver.
- Det bliver ikke nemmere. Kom nutella i en skål.
- Tilsæt lidt zorbit ad gangen og rør rundt i nutellaen. Tilsæt lidt mere zorbit, ind til at nutellaen bliver fast.
- Kom kakaoen op en tallerken.
- Tril chokoladekugler i din ønskede størrelse og trille dem i kakaoen.
Og det er det…
Velbekomme.