MOLEKYLÆR GASTRONOMI
Siden indeholder affiliates
Her finder du opskrifter, som ligger en for genren molekylær gastronomi.
I skoleåret 2018/2019 starter jeg et valghold op, som skal arbejde med molekylær gastronomi. Nu tænker du måske moleky…hvad?
Du kan læse mere om Molekylære gastronomi her!
Hvordan kan du starte molekylær gastronomi op i din undervisning? Læs mere her: Molekylær gastronomi i folkeskolen
Jeg samarbejder med Theis og www.molekymi.dk, hvor han har hjulpet mig i gang med grej og materiale til at kunne undervise i netop molekylær gastronomi. Jeg kan varmt anbefale at give www.molekymi.dk et kig, hvis du skal have grej, samt finde inspiration til at komme i gang med den molekylære gastronomi. De varmeste anbefalinger herfra!
- 60 sekunders Sablé Breton med nøddeknas, dulce de leche & bærespuma (1/13/2019)
- Agar agar ærten (5/26/2018)
- Andebryst sous vide med rød spidskålssalat & Sauce Blanquette (9/8/2019)
- Æg Benedict med Sauce Hollandaise (9/5/2019)
- Bær-espuma (6/25/2018)
- Bearnaise sous vide (10/16/2019)
- Carrageenan (12/7/2018)
- Chicken tikka masala (3/15/2019)
- Chokolade- & jordbær milkshake (2/16/2019)
- Chokoladefondant med espressopasta, krokant & is (1/22/2019)
- Chokoladekage på 70 sekunder (10/25/2019)
- Chokolademousse på sifonflaske (4/9/2020)
- Creme Anglaise med kaffeskum (8/5/2018)
- Creme Brûlée i mikroovn (11/6/2019)
- Dekonstrueret raita (2/15/2019)
- Det molekylære spejlæg (3/22/2019)
- Fiskedag med Kasperfiskemand fra Meny & tilbehør (4/18/2018)
- Fizz Brændende kærlighed (9/5/2018)
- Flantærte (2/7/2020)
- Flydende kokosgelé (6/11/2018)
- Foam Kit Pro (5/27/2019)
- Forsinket nytårsaften (5/9/2017)
- Gellan (2/17/2022)
- Hurtig vaniljeis (1/6/2020)
- Hydrokolloider (10/28/2018)
- Luftig jordskokkesuppe (11/28/2018)
- Molekylær Eton Mess (5/8/2019)
- Molekylær flan – med et pift af Skotland (7/9/2018)
- Molekylær gastronomi (7/9/2018)
- Molekylær gastronomi i folkeskolen (6/14/2019)
- Natriumalginat (Sodium alginate) (3/15/2019)
- Pandekager – sifon (6/22/2018)
- Panna Cotta med broken jordbærgele & tuilles (1/11/2019)
- Perler med agar agar (1/4/2019)
- Rødbede & skum (9/23/2018)
- Rødbede pure (9/17/2019)
- Sifon (6/22/2018)
- Skum & espumas (11/13/2018)
- Sous vide – under vakuum (10/31/2019)
- Tomatsalat på spinatterrine (10/16/2018)
- Torsk sous vide – og meget mere (4/12/2019)
- Vanilje milkshake (1/8/2018)
- Verdens hurtigste trøfler (8/21/2018)
- Zorbit – maltodextrin (3/8/2019)