fullsizeoutput 816 1 | Domestic Science
  • Set
    818

Coleslaw er bare et nem og billigt tilbehør til mange ting.

Vi har altid kål på køl eller i haven. Det er en billig, sund og nem spise. Den holder sig godt, og kan ligge i grøntskuffen i køleskabet i et godt stykke tid. Så har du altid lidt i reserven.

Du kan give en coleslaw så mange twists. I Danmark har vi alverdens kålsorter. Prøv at skifte dem lidt ud ift. smag – men også pris. Hvad er på tilbud eller i sæson? Hvidkål, savoykål, spidskål eller rød spidskål.

Her følger hustruens kommandoer, efter at hendes mand, måske, var kommet til at putte et helt finthakket løg i coleslaw´en (læs: et helt finthakket løg, gør intet godt for en coleslaw…)

fullsizeoutput 81a | Domestic Science

Her en coleslaw til en kyllingefrikadelle og lidt nye kartofler.

Coleslaw | Domestic Science

Hustruens coleslaw

bcdf3bc420b266657198f66877a16a3e?s=30&d=mm&r=g | Domestic ScienceChristian Svane
Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter
Retter Salat, Tilbehør
Køkken Amerikansk

Ingredienser
  

  • 2-3 gulerødder
  • ½ spidskål
  • 1 spsk finthakket løg
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk æblecidereddike
  • dl creme fraiche
  • 1 dl salatmayonnaise
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber

Sådan gør du
 

  • Skræl og riv gulerødderne på den grove side af et råkostjern.
  • Snit spidskål og løg ultra fint. Husk ikke at komme al løg i!
  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
  • Smag evt. din coleslaw til med lidt mere salt, peber, sukker eller lidt æblecidereddike.

 

Velbekomme.

ingredienser

    Du vil måske også kunne lide