Forvarm ovnen til 75 grader Celsius, over- og undervarme.
Smelt smørret i en kasserolle.
Si hvedemel i en stor skål, tilsæt mælk og pisk sammen med en håndmixer.
Pisk de resterende ingredienserne i skålen til du har en ensartet pandekage-agtig dej.
Hæld dejen i en sifonflaske, og lad med én sifonpatron og ryst et par gange.
Varm din æbleskivepande op til middelhøj varme.
Pensl hullerne i æbleskivepanden med margarine/smør og sprøjt dejen i panden, således ca. halvdelen af hullet er fyldt. Når æbleskiven har sat sig efter et par minutter, vendes æbleskiverne en kvart omgang, inden du sprøjter en god spiseske mere dej i hvert hul – og vender æbleskiverne en kvart omgang mere.
Tip til opskriften
Efterhånden som æbleskiverne bliver færdige, kan du komme dem i et ildfast fad med stanniol over i ovnen.