Varm en pande godt op og steg baconen sprød.
Hak baconskiverne groft og kom dem i en skål med hakket kyllingekød – bland bland, rør rør.
Hak jalapenos i fine stykker og kommer dem i skålen med kød.
Kom løgpulver, hvidløgspulver, paprika, farin, tabasco, salt, peber og cheddarost i skålen med kødet – bland, bland, rør rør.
Kom plastikfolie over skålen og stil den i køleskabet. Hvis du har tid til det, har farsen godt af at stå i 30-60 minutter i køleskabet. Så bliver dine nuggets mere smagfulde.
Gør nu 3 tallerkener klar: 1 tallerken, hvor du fordeler melet på.1 En tallerken, hvor du slår et æg ud i.1 tallerken, hvor du fordeler pankoraspen på. Form nu dine nuggets, vend dem i mel, i æg og til sidst i rasp. Stil dem på en tallerken indtil alle sammen er paneret. Du har nu paneret dine kyllingenuggets.
Dine nuggets steges gyldne i 6-7 minutter i frituren ved ca. 170º. Hvis du vil spare lidt kalorier, kan du smide dine nuggets på en rist og ind i ovnen. Her tilberedes de i ca. 30 minutter ved 200º varmluft.