Tænd din ovn på 210° over- og undervarme.
Kom vand, salt, sukker og smør i en kasserolle og varm op til lige under kogepunktet.
Når vandet er godt lun, tages kasserollen af blusset og du tilsætter alt melet. Rør nu godt rundt med en dejskraber, indtil dejen har samlet sig til en klump.
Stil gryden tilbage på blusset, og varm dejen op ved middel varme under konstant omrøring med dejskraberen. Rør i ca. 2 minutter, og så skal dejen samle sig og slippe grydens sider
Flyt dejen fra den varme kasserolle over i en plastikskål, og lad den køle lidt af til den måler en temperatur på ca. 60℃.
Frem med de 3 æg. Slå æggene ud i en skål og pisk sammen imens dejen køler af.
Når dejen er kølet af, tilsættes æggene i ét ad gangen. Dejen skal være så fast, at du kan køre en finger igennem, og så bliver dejen stående. Den skal ikke flyde sammen.
Kom en lagkagetyl i en sprøjtepose og kom dejen heri.
Frem med en bageplade med bagepapir. Sprøjt dejen ud i aflange stænger 6-8 cm i længden.
Si lidt flormelis ud over dejen.
Bag i ovnen ved 190° i 25-30 minutter. De skal tage lidt farve, da dette viser vandbakkelsens sprødhed. Husk ikke at åbne for ovnen under bagning, da du ellers risikere at dine profiteroles falder sammen. Åben ovnen langsomt, da der kommer en masse damp. I nogle ovne, kan vandbakkelserne godt tage farve hurtigere, hvorfor du skal holde meget øje med dine vandbakkelser. Hvis de har taget megen farve, kan du blive nødt til at tage dem ud før tid eller justere temperaturen.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle helt af på en rist. Du kan med fordel prikke 1-2 huller i bunden af hver kage. Så dampen kan slippe ud (= forhindre, at kagerne falder sammen) + vi bruger hullerne til at sprøjte fyldet ind i kagen.