Opskrifter til madkundskab

Kreativitetsmodel1 | Domestic Science
,

Kreativitet

  • 0 / 5

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab. Det kan

LÆS MERE
Spinatvaffel | Domestic Science
,

Spinatvafler

  • 0 / 5

Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som

LÆS MERE
Pizzavafler | Domestic Science
,

Pizzavafler

  • 0 / 5

Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som

LÆS MERE
Panang | Domestic Science
,,,

Panang karry

  • 0 / 5

Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi

LÆS MERE
Sanser | Domestic Science

Smagseksperimenter

  • 0 / 5

Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt,

LÆS MERE
c4d9a56e a463 4ead bea8 89150fd8c847 | Domestic Science
,,

Hele kræet! Kyllingen

  • 0 / 5

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en

LÆS MERE
Tartelet | Domestic Science
,,,,,

Tarteletter – høns i asparges

  • 0 / 5

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed

LÆS MERE
IMG 7449 | Domestic Science
,,,,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte

LÆS MERE
Hvilling | Domestic Science
,

Hvillingen

  • 0 / 5

Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge – specielt hvis du selv kan

LÆS MERE
IMG 7867 | Domestic Science
,,,,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm

LÆS MERE
Fisk og groenkaal | Domestic Science
,,,,

Hvilling med grønkål og brunet soyasmør

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm

LÆS MERE
Hvilling | Domestic Science
,,,,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm

LÆS MERE
Dampede muslinger i cremet sovs | Domestic Science
,,,

Dampede muslinger i cremet sauce

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.  Jeg havde besøg af Anders Holm

LÆS MERE
Bearnaisesauce | Domestic Science
,,,,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den “fede” måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!

LÆS MERE
Faerdiglavet mad | Domestic Science
,

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

  • 0 / 5

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad.  Det skal vi af den simple grund

LÆS MERE