Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…
Christian - Domesticscience
Kreativitet
- 0 / 5
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab. Det kan
LÆS MERESpinatvafler
- 0 / 5
Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som
LÆS MEREPizzavafler
- 0 / 5
Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som
LÆS MEREPanang karry
- 0 / 5
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi
LÆS MERESmagseksperimenter
- 0 / 5
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt,
LÆS MEREHele kræet! Kyllingen
- 0 / 5
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i denne undervisningsgang. Vi parterer en
LÆS MERETarteletter – høns i asparges
- 0 / 5
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super restemad i bæredygtighedsforløb, en mulighed
LÆS MEREStegt flæsk med persillesauce
- 0 / 5
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne havde en kombination af kogte
LÆS MEREHvillingen
- 0 / 5
Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge – specielt hvis du selv kan
LÆS MERECeviche med rå tomatsalsa
- 0 / 5
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm
LÆS MEREHvilling med grønkål og brunet soyasmør
- 0 / 5
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm
LÆS MEREFiskesuppe cappuccino
- 0 / 5
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm
LÆS MEREDampede muslinger i cremet sauce
- 0 / 5
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg havde besøg af Anders Holm
LÆS MEREBiks og bearnaise
- 0 / 5
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den “fede” måde! Dagen derpå-retten- over-dem-alle!
LÆS MEREHjemmelavet vs. Færdiglavet
- 0 / 5
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal vi af den simple grund
LÆS MERE